Procesul de IDEAȚIE

De la gând la idee

Proiectele inovatoare au un drum lung către realizare, însă procesul este cel care face diferența între o soluție standard și o idee originală. Urmează pașii de mai jos pentru a ajunge cel mai ușor la ideea pe care o poți înscrie la acest apel.

1.

Citești tema apelului de idei și regulamentul ca să înțelegi cum funcționează competiția.

2.

Studiezi harta interactivă a zonei și explorezi posibilele spații de intervenție, resursele existente, problemele identificate.

3.

Te gândești ce tip de soluție ai putea propune, în funcție de cunoștințele tale (sau ale echipei tale) - te poți înscrie cu câte o idee la ambele categorii în aceeași echipă.

4.

Alegi categoria sau categoriile de oportunități care te energizează cel mai tare și dai start la procesul de ideație. Totul e permis!

5.

Alegi ideea care răspunde cel mai bine la provocări și nevoi și începi să o construiești folosind principiile din compasul Noului Bauhaus European.

6.

Începi să consolidezi ideea într-un concept, să te gândești la ce mai trebuie să testezi informal ca ipoteze și cum să îți prezinți gândirea în modul cel mai clar folosind fișa de înscriere.

7.

Mai treci o dată prin tema apelului și regulament ca să te asiguri că atingi obiectivele și ești aliniat cu cerințele procesului de evaluare.

8.

Construiești formatul creativ cel mai potrivit pentru prezentarea soluției tale și aduci ideea la viață cu elemente vizuale și textul esențial urmând sugestiile din fișa de înscriere.

9.

Verifici că ai toate detaliiile și documentele necesare pentru depunere și completezi formularul de înscriere de pe site.

10.

GATA! Revenim spre tine cu vești odată ce dăm drumul la procesul de jurizare.

Documente suport

Tema apelului

Regulament

Suport de ideație

Fișa de înscriere

Compas principii neb

Grila de jurizare

organizatori

Coordonat de:

Susținut de:

Parteneri locali:

Partener strategic:

Rămâi conectat cu noi!

Pentru informații: concurs@urbanizehub.com

Copyright © 2024 UrbanizeHub. All rights reserved.